Η “Υαλοτεχνική Λεγάκης” , είναι μία εισαγωγική εταιρεία που επί σειρά ετών επεξεργάζεται , τοποθετεί και εμπορεύεται κάθε είδους θερμοηχομονωτικών κρυστάλλων ( μονά – διπλά κρύσταλλα , triplex , securit , αλεξίσφαιρα κρύσταλλα , καθρέπτες ). Έχει επίσης τη δυνατότητα να αναλαμβάνει πάσης φύσεως τοποθετήσεις σε μικρές ή μεγάλες επιφάνειες όπως : παράθυρα , γυάλινες πόρτες , ανακαινίσεις καταστημάτων , πόρτες ασφαλείας , πολυκατοικίες και υαλοπετάσματα . Αναλαμβάνουμε επίσης επισκευές και συντηρήσεις καταστημάτων , ξενοδοχείων και κατοικιών σε άμεσο χρόνο. Εισάγουμε δε και χρησιμοποιούμε κρύσταλλα και υλικά πρώτης ποιότητας από τις γνωστότερες εταιρείες στο χώρο.

Τα υπερσύγχρονα μηχανήματα που διαθέτει η εταιρεία μας, το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό , οι ιδιόκτητες εγκαταστάσεις μας 6.500 τ.μ στο Σχηματάρι Βοιωτίας και στην Καλογρέζα-Νέα Ιωνία Αττικής, το μεράκι μας για ποιότητα στα έργα που αναλαμβάνουμε μας έχουν φέρει στις πρώτες θέσεις στον κλάδο μας.

Δεύτερο σημαντικό κομμάτι της εταιρείας, είναι το αλουμίνιο, το σίδερο και το ανοξείδωτο.

Οι εγκαταστάσεις, το ειδικευμένο προσωπικό, τα μηχανήματα και τα μεταφορικά μέσα, μας δίνουν την ευχέρεια να συνδυάζουμε χαμηλό κόστος, ποιότητα και άμεσες παραδόσεις στα έργα μας.

Η καλή μας συνεργασία με μεγάλες εταιρείες όπως οι :

  • ΑΚΤΩΡ ΑΤΕ-ΤΕΧΝΟΔΟΜΙΚΗ

  • ΑΛΤΕΚ

  • ΕΡΜΩΝ καθώς και με πλήθος ιδιωτών – κατασκευαστών είναι εγγύηση για τα έργα που αναλαμβάνουμε και διαφήμιση για εμάς.

Η πιστοποίηση μας σαν κατασκευαστές από τις εταιρείες διέλασης αλουμινίου όπως Europa, Etem κ.α μας δίνουν ένα σημαντικό προβάδισμα.

Με μηχανήματα αυτοκίνητα και γερανούς που διαθέτουμε, είμαστε σε θέση να αναλάβουμε και να φέρουμε σε πέρας κάθε μικρό ή μεγάλο έργο με κρύσταλλα, αλουμίνια, σίδερα, ανοξείδωτα.

Ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την προσοχή που δώσατε στην παρουσίαση της εταιρείας μας και παρακαλούμε να μη διστάσετε να διασταυρώσετε “ιδίοις όμμασι” τα παραπάνω.